ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Κατηγορεί το κόμμα CHP για μετάδοση του “Μπέλλα Τσιάο” από τους μιναρέδες Σμύρνης

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Κατηγορεί το κόμμα CHP για μετάδοση του “Μπέλλα Τσιάο” από τους μιναρέδες Σμύρνης

"Ελεϊνούς" χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκείνους που κρύβονται πίσω από το ‘Μπέλλα Τσιάο’ που ξαφνικά άρχισε να παίζει από μιναρέδες στη Σμύρνη αντί για για προσευχή. 

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της περιοχής, και υποστήριξε ότι το απόλαυσαν.

“Οι ελεϊνοί οι οποίοι κατάφεραν να διεισδύσουν στα μεγάφωνα του τζαμιών της Σμύρνης, οι επικεφαλής του CHP το απόλαυσαν διαδίδοντας αυτό το ρεζιλίκι στις τέσσερις γωνιές του κόσμου”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πάντως το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Ανατολή" μετέδωσε ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο με την κατηγορία της “δημόσιας προσβολής των θρησκευτικών αξιών”. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE