ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Κατηγορεί το κόμμα CHP για μετάδοση του “Μπέλλα Τσιάο” από τους μιναρέδες Σμύρνης

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Κατηγορεί το κόμμα CHP για μετάδοση του “Μπέλλα Τσιάο” από τους μιναρέδες Σμύρνης

"Ελεϊνούς" χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκείνους που κρύβονται πίσω από το ‘Μπέλλα Τσιάο’ που ξαφνικά άρχισε να παίζει από μιναρέδες στη Σμύρνη αντί για για προσευχή. 

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της περιοχής, και υποστήριξε ότι το απόλαυσαν.

“Οι ελεϊνοί οι οποίοι κατάφεραν να διεισδύσουν στα μεγάφωνα του τζαμιών της Σμύρνης, οι επικεφαλής του CHP το απόλαυσαν διαδίδοντας αυτό το ρεζιλίκι στις τέσσερις γωνιές του κόσμου”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πάντως το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Ανατολή" μετέδωσε ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο με την κατηγορία της “δημόσιας προσβολής των θρησκευτικών αξιών”. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE