ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Κατηγορεί το κόμμα CHP για μετάδοση του “Μπέλλα Τσιάο” από τους μιναρέδες Σμύρνης

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Κατηγορεί το κόμμα CHP για μετάδοση του “Μπέλλα Τσιάο” από τους μιναρέδες Σμύρνης

"Ελεϊνούς" χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκείνους που κρύβονται πίσω από το ‘Μπέλλα Τσιάο’ που ξαφνικά άρχισε να παίζει από μιναρέδες στη Σμύρνη αντί για για προσευχή. 

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) της περιοχής, και υποστήριξε ότι το απόλαυσαν.

“Οι ελεϊνοί οι οποίοι κατάφεραν να διεισδύσουν στα μεγάφωνα του τζαμιών της Σμύρνης, οι επικεφαλής του CHP το απόλαυσαν διαδίδοντας αυτό το ρεζιλίκι στις τέσσερις γωνιές του κόσμου”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πάντως το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Ανατολή" μετέδωσε ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο με την κατηγορία της “δημόσιας προσβολής των θρησκευτικών αξιών”. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE