Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ
Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Την αποκάλυψη έκανε στη συνέντευξη του στην «Goal» ο μεγαλομέτοχος της Κυρίας, Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος επισήμανε πως ήδη διεξάγεται μελέτη και είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες η δημιουργία ενός νέου και υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου για τις ανάγκες της βαρωσιώτικης ομάδας.
Μια εξέλιξη που σίγουρα χαροποιεί τον κόσμο της ομάδας ενώ δείχνει και την διάθεση του Χρήστου Πουλλαΐδη να επενδύσει σε βάθος χρόνου στην ομάδα της Αμμοχώστου.
The post Η αποκάλυψη Πουλλαΐδη προς Ανορθωσιάτες – Το υπερσύγχρονο πρότζεκτ που είναι στα σκαριά! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




