Ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ με τέσσερις ο ΑΠΟΕΛ!

Ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ με τέσσερις ο ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με 3 δανεικούς (Άλεφ, Πάβλοβιτς και Μάτιτς) αλλά και τον Ανδρέα Μακρή που αποχωρεί μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δανεισμού επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Alef Dos Santos, Andrija Pavlović και Uroš Matić για τη μέχρι στιγμής μεταξύ μας συνεργασία.

Παρά το ότι η αγωνιστική περίοδος τερματίστηκε και έτσι δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουμε μέσα στο γήπεδο την ποδοσφαιρική χρονιά και οι τρεις, στις συζητήσεις που ακολούθησαν επέδειξαν πλήρη κατανόηση και καλή διάθεση σε ό,τι τους ζητήθηκε από πλευράς της διοίκησης.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στον Ανδρέα Μακρή μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συνεργασίας, με τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

The post Ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ με τέσσερις ο ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE