Ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ με τέσσερις ο ΑΠΟΕΛ!

Ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ με τέσσερις ο ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με 3 δανεικούς (Άλεφ, Πάβλοβιτς και Μάτιτς) αλλά και τον Ανδρέα Μακρή που αποχωρεί μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας δανεισμού επιθυμεί να ευχαριστήσει τους Alef Dos Santos, Andrija Pavlović και Uroš Matić για τη μέχρι στιγμής μεταξύ μας συνεργασία.

Παρά το ότι η αγωνιστική περίοδος τερματίστηκε και έτσι δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουμε μέσα στο γήπεδο την ποδοσφαιρική χρονιά και οι τρεις, στις συζητήσεις που ακολούθησαν επέδειξαν πλήρη κατανόηση και καλή διάθεση σε ό,τι τους ζητήθηκε από πλευράς της διοίκησης.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στον Ανδρέα Μακρή μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συνεργασίας, με τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

The post Ανακοίνωσε το ΤΕΛΟΣ με τέσσερις ο ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE