ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο πνιγμοί σε δύο μέρες

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο πνιγμοί σε δύο μέρες

Η επιστροφή στις θάλασσες μετά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στα κατεχόμενα συνοδεύτηκε με δύο πνιγμούς.

Η «ακτοφυλακή» εντόπισε το Σάββατο (23/05) στη θαλάσσια περιοχή της Κερύνειας τη σορό ενός εκ των δύο ατόμων που παρασύρθηκαν νωρίτερα από τα ψηλά κύματα σε παραλία με την ονομασία Αλαγάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες τ/κ ΜΜΕ, πρόκειται για κορίτσι, τουρκικής καταγωγής. Το δεύτερο άτομο αναζητείται.

Στη θαλάσσια περιοχή της Κερύνειας εντοπίστηκε χθες Παρασκευή (22/05) ακόμη ένας νεαρός, 26 ετών από τρίτη χώρα, ο οποίος παρασύρθηκε και χθες από τα κύματα. Μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες υπέκυψε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE