Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Η «ακτοφυλακή» εντόπισε το Σάββατο (23/05) στη θαλάσσια περιοχή της Κερύνειας τη σορό ενός εκ των δύο ατόμων που παρασύρθηκαν νωρίτερα από τα ψηλά κύματα σε παραλία με την ονομασία Αλαγάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες τ/κ ΜΜΕ, πρόκειται για κορίτσι, τουρκικής καταγωγής. Το δεύτερο άτομο αναζητείται.
Στη θαλάσσια περιοχή της Κερύνειας εντοπίστηκε χθες Παρασκευή (22/05) ακόμη ένας νεαρός, 26 ετών από τρίτη χώρα, ο οποίος παρασύρθηκε και χθες από τα κύματα. Μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες υπέκυψε.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




