ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο πνιγμοί σε δύο μέρες

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο πνιγμοί σε δύο μέρες

Η επιστροφή στις θάλασσες μετά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στα κατεχόμενα συνοδεύτηκε με δύο πνιγμούς.

Η «ακτοφυλακή» εντόπισε το Σάββατο (23/05) στη θαλάσσια περιοχή της Κερύνειας τη σορό ενός εκ των δύο ατόμων που παρασύρθηκαν νωρίτερα από τα ψηλά κύματα σε παραλία με την ονομασία Αλαγάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες τ/κ ΜΜΕ, πρόκειται για κορίτσι, τουρκικής καταγωγής. Το δεύτερο άτομο αναζητείται.

Στη θαλάσσια περιοχή της Κερύνειας εντοπίστηκε χθες Παρασκευή (22/05) ακόμη ένας νεαρός, 26 ετών από τρίτη χώρα, ο οποίος παρασύρθηκε και χθες από τα κύματα. Μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες υπέκυψε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Το θετικό αντίκτυπο που έχει στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού η αναβάθμιση της διπλωματικής ευελιξίας της Κυπριακής Δημοκρατία, υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των επαφών του υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE