Πολύ καλά προετοιμασμένη η Κύπρος για επανέναρξη τουριστικών ταξιδιών, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI

Πολύ καλά προετοιμασμένη η Κύπρος για επανέναρξη τουριστικών ταξιδιών, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI

Το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) σημειώνει σε τηλεγράφημά του πως ο τουριστικός όμιλος TUI θέλει να πραγματοποιήσει αεροπορικά τουριστικά ταξίδια στη Μαγιόρκα ακόμα και μέσα στον Ιούνιο.

Όπως αναφέρεται, ο όμιλος TUI σχεδιάζει σε λίγες εβδομάδες να καταστήσει εφικτά τα ταξίδια σε πολλούς προορισμούς, μεταξύ αυτών, και την Μαγιόρκα. Η Αυστρία, η Ελλάδα και η Κύπρος είναι επίσης πολύ καλά προετοιμασμένες, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI, Φριτς Γιούσεν στην εφημερίδα Ράινισε Ποστ.

«Στο τέλος Ιουνίου σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε πτήσεις εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές», δήλωσε ο επικεφαλής της TUI. «Σχεδιάζουμε την επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών στη Μαγιόρκα στα μέσα/τέλη Ιουνίου», επεσήμανε.
 
"Η σεζόν για τα ξενοδοχεία θα ξεκινήσει το αργότερο την 1η Ιουλίου. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Τουρκία", όπως δήλωσε επίσης ο Γιούσεν. «Θα υπάρξει μια δυναμική ανοίγματος, διότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ενός μόνιμου lockdown στον τουρισμό», διευκρίνισε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE