Πολύ καλά προετοιμασμένη η Κύπρος για επανέναρξη τουριστικών ταξιδιών, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI

Πολύ καλά προετοιμασμένη η Κύπρος για επανέναρξη τουριστικών ταξιδιών, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI

Το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) σημειώνει σε τηλεγράφημά του πως ο τουριστικός όμιλος TUI θέλει να πραγματοποιήσει αεροπορικά τουριστικά ταξίδια στη Μαγιόρκα ακόμα και μέσα στον Ιούνιο.

Όπως αναφέρεται, ο όμιλος TUI σχεδιάζει σε λίγες εβδομάδες να καταστήσει εφικτά τα ταξίδια σε πολλούς προορισμούς, μεταξύ αυτών, και την Μαγιόρκα. Η Αυστρία, η Ελλάδα και η Κύπρος είναι επίσης πολύ καλά προετοιμασμένες, δήλωσε ο επικεφαλής της TUI, Φριτς Γιούσεν στην εφημερίδα Ράινισε Ποστ.

«Στο τέλος Ιουνίου σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε πτήσεις εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές», δήλωσε ο επικεφαλής της TUI. «Σχεδιάζουμε την επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών στη Μαγιόρκα στα μέσα/τέλη Ιουνίου», επεσήμανε.
 
"Η σεζόν για τα ξενοδοχεία θα ξεκινήσει το αργότερο την 1η Ιουλίου. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Τουρκία", όπως δήλωσε επίσης ο Γιούσεν. «Θα υπάρξει μια δυναμική ανοίγματος, διότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ενός μόνιμου lockdown στον τουρισμό», διευκρίνισε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE