Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν - Στο επίκεντρο Λιβύη και Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν - Στο επίκεντρο Λιβύη και Συρία

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή στρατιωτική και πολιτική συνεργασία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στην οποία συζήτησαν για τη Λιβύη και τη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική Προεδρία.

Οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν να συνεχίσουν να επιδιώκουν τη σταθερότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Τουρκία υποστηρίζει τη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης (GNA), η οποία έχει σημειώσει σημαντικές στρατιωτικές επιτυχίες τις τελευταίες εβδομάδες σε μάχες με τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ που εδρεύει στην ανατολική Λιβύη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.