ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο ρεκόρ θανάτων στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο ρεκόρ θανάτων στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο

Νέο ημερήσιο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε η Αίγυπτος, με 28 θύματα από COVID-19 και το συνολικό αριθμό τους να ξεπερνά τα 735 άτομα.

Παράλληλα, με 727 νέες επιβεβαιωμένες κρουσμάτων κορωνοϊού, στις 16.513 ανέρχονται συνολικά οι άνθρωποι που μολύνθηκαν στη Χώρα του Νείλου.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 4.628 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως ενώ 5.192 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στα τεστ για τη νόσο COVID-19.
 
Παράλληλα, η Αίγυπτος σκληραίνει από σήμερα Κυριακή 24/05, πρώτη ημέρα της εορτής "Αΐντ Ελ Φιτρ" που ακολουθεί το μήνα του Ραμαζανιού, και για έξι μέρες τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, περιορίζοντας για 4 ακόμη ώρες την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 5 μ.μ. έως τις 6 π.μ. και μόνον εντός της ίδιας γεωγραφικής περιφέρειας, κλείνοντας τα εμπορικά κέντρα, τα καταστήματα, τις πλαζ, τα πάρκα και διατηρώντας κλειστά τα εστιατόρια, τις εκκλησίες και τα τεμένη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ήταν όχι απλά επιτυχημένα, αλλά «εξάλειψαν» το πρόγραμμα. Όσο για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τελείωσε».

BEST OF TOTHEMAONLINE