Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λουβαρά φαίνεται να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 11:30 χρειάστηκε την συνεργασία του Τμήματος Δασών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού κατέφθασαν τόσο επίγειες, όδο κσι εναέριες δυνάμεις για να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το Τμήμα Δασών υπενθυμίζει ότι ο  κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, είναι σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 1407 και 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE