Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λουβαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λουβαρά φαίνεται να έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 11:30 χρειάστηκε την συνεργασία του Τμήματος Δασών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού κατέφθασαν τόσο επίγειες, όδο κσι εναέριες δυνάμεις για να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το Τμήμα Δασών υπενθυμίζει ότι ο  κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, είναι σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού». Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 1407 και 112.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE