Αναβλήθηκε η δίκη του Νετανιάχου

Αναβλήθηκε η δίκη του Νετανιάχου

Η δίκη του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς αναβλήθηκε, μετά από μόλις μία ώρα ακροαματικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνεδρίασης, οι συνήγοροι του Ισραηλινού πρωθυπουργού ζήτησαν να τους δοθεί χρονικό περιθώριο πολλών μηνών για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πελάτη τους.

Από την πλευρά της, η εισαγγελία ζήτησε να μπορέσουν να ακουστούν γρήγορα οι μάρτυρες της υπόθεσης.

Οι τρεις δικαστές ανακοίνωσαν ότι μελέτησαν τα αιτήματα και ανέβαλαν τη δίκη, χωρίς να ορίσουν μια νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE