ΚΟΥΣΙΟΣ: Νέο πακέτο στήριξης οικονομίας – Αναμένεται να παρουσιαστεί στον Πρόεδρο

ΚΟΥΣΙΟΣ: Νέο πακέτο στήριξης οικονομίας – Αναμένεται να παρουσιαστεί στον Πρόεδρο

Την Τρίτη 26/05, πιθανόν να παρουσιαστεί το νέο σχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις και την στήριξη της οικονομίας, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο. 

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Δευτέρας (25/05), ο Κούσιος ανέφερε πως μετά το ναυάγιο του πρώτου προσχεδίου νόμου, το Υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκινήσει νέο σχεδιασμό που αναμένεται την Τρίτη 25/05, να παρουσιαστεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και ακολούθως στο Υπουργικό συμβούλιο για έγκριση.

Σχετικά με το νέο νομοσχέδιο ο κ. Κούσιος ανέφερε πως θα έχει μικρότερη εμβέλεια από τον πρώτο σχεδιασμό και θα παραλαμβάνει απευθείας χρηματοδότηση των πολύ μικρών επιχειρήσεων και των αυτοτελώς εργαζομένων.

Τέλος, ο κ. Κούσιος σημείωσε πως θα υπάρχουν και μέτρα που υπήρχαν και στο πρώτο πλάνο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.