ΚΥΠΡΟΣ: Κινδύνευσε να καεί ζωντανός 21χρονος -Υπεβλήθη σε αλκοτέστ

ΚΥΠΡΟΣ: Κινδύνευσε να καεί ζωντανός 21χρονος -Υπεβλήθη σε αλκοτέστ

Την ζωή του κινδύνευσε να χάσει 21χρονος από φωτιά που ξέσπασε στο όχημα που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου τα ξημερώματα της Δευτέρας 25/05.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα (25/05), λήφθηκε μήνυμα για αυτοκίνητο το οποίο καιγόταν που οδηγούσε 21χρονος Βρετανός, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου πριν την έξοδο του χωριού Μανδρία.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέφθασαν στο σημείο αλλά ο 21χρονος πρόλαβε να βγει εκτός του οχήματος, λίγα λεπτά αργότερα η φωτιά κατασβέστηκε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος ήταν ενοικιαζόμενο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις η φωτιά προέκυψε από διαρροή καυσίμου στην μηχανή του οχήματος.

Την ίδια ώρα οι Αρχές έκαναν εξέταση αλκοτέστ στον 21χρονο και το αποτέλεσμα ήταν 65 μιλιογραμμάρια αντί 9 που είναι το επιτρεπτό όριο.

Ο 21χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία αρχείου*

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE