Συνέφαγαν και τα «είπαν» ενόψει τελικής ευθείας…

Συνέφαγαν και τα «είπαν» ενόψει τελικής ευθείας…

 

Θέλοντας να αποσυμφορηθούν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και την πίεση του δύσκολου προγράμματος αγώνων σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωση συνέφαγε στην ταβέρνα «Μαύρη Χελώνα» στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, με το πέρας της πρωινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, το επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό της ομάδας, μαζεύτηκαν στην ταβέρνα «Μαύρη Χελώνα», στη Λάρνακα, για φαγητό.

Το κλίμα ήταν βέβαια εξαιρετικό, όπως μαρτυρεί και ο φωτογραφικός φακός. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι από σήμερα ξεκίνησε η σκληρή δουλειά ενόψει του Σαββατιάτικου (17:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE