Διευκόλυνση προς υποψήφιους εκπαιδευτικούς που θα υποβάλουν αίτηση για διορισμό σε θέση αντικαταστάτη

Διευκόλυνση προς υποψήφιους εκπαιδευτικούς που θα υποβάλουν αίτηση για διορισμό σε θέση αντικαταστάτη

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας αναρτήθηκε ανακοίνωση που αφορά διορισμούς αντικαταστατών.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, σε συνέχεια της ανακοίνωσής της ημερομηνίας 22.5.2020, ενημερώνει τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση μέχρι και σήμερα η ώρα 23:59, ότι για διευκόλυνση τους θα μπορούν να υποβάλουν στο Γραφείο της Επιτροπής, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]ή μέσω τηλεομοιότυπου στο 22602789), το Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014,άρθρο 22(6)), με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου, μέχρι και την Παρασκευή 29.5.2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας , για την ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα:

http://www.eey.gov.cy/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE