ΠΑΦΟΣ: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από την οικία της

ΠΑΦΟΣ: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από την οικία της

Υπόθεση κλοπής οχήματος διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια οχήματος ότι κλάπηκε το όχημα της το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από την οικία της στην Πάφο, μεταξύ των ημερομηνιών 24 με 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη το όχημα της ήταν αξία 1500 ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης θα εξεταστούν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής ώστε να διαφανούν οι κινήσεις του δράστη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.