Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου

Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έπεσαν αυτήν την περίοδο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα.

Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση του χωρισμού του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης, δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews» ο χρόνος έφθειρε τη σχέση τους κι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ήδη ο ηθοποιός έφυγε από το σπίτι που έμεναν και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου. Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει κάνει δύο γάμους, ο πρώτος ήταν με την Τάνια Τρύπη με την οποία απέκτησαν την 20χρονη σήμερα Τζένη και ο δεύτερος με την Ιωάννα Μαρτζούκου. Διατηρούν άριστες σχέσεις και προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE