Σταύρος Κωνσταντίνου: «Δεν είχα να φάω, έτυχε να φάω και σκυλοτροφή»

Σταύρος Κωνσταντίνου: «Δεν είχα να φάω, έτυχε να φάω και σκυλοτροφή»

Καλεσμένος στην απογευματινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

 

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά το ξεκίνημα του στην Αθήνα, αφού πρώτα είχε κερδίσει το μουσικό ριάλιτι της τηλεόρασης του Mega, «Super Idol».

Διαβάστε περισσότερα στο chnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE