ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ ο 22χρονος καταζητούμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ ο 22χρονος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 22χρονου, ο οποίος καταζητείτο, βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, δημόσιας εξύβρισης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα αδικήματα διαπράχθηκαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 24 Μαΐου, όταν δύο πρόσωπα, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία Σαριπόλου, στην Λεμεσό, δέχθηκαν επίθεση από άλλα πρόσωπα. Από την επίθεση που δέχθηκαν, το ένα πρόσωπο υπέστη κάταγμα στη μύτη, αιμάτωμα στο μάτι και σκίσιμο στα χείλη, ενώ το δεύτερο πρόσωπο υπέστη κάταγμα και αιμάτωμα γνάθου.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 22χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, σήμερα Τρίτη, 26 Μαΐου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 22χρονος συνελήφθη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE