ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Προτείνει 'Ταμείο Ανάκαμψης' ύψους 750 δισ ευρώ

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Προτείνει 'Ταμείο Ανάκαμψης' ύψους 750 δισ ευρώ

"Ταμείο Ανάκαμψης" ύψους 750 δισ. Ευρώ προτείνει η Κομισιόν, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter o αρμόδιος για την οικονομία Επίτροπος Πάολο Τζεντιλόνι, μετά τη διαρροή του ύψους του πακέτου λίγη ώρα νωρίτερα από το DPA.

Σύμφωνα με το DPA το εργαλείο αυτό αποτελείται από 500 δισ. Ευρώ κονδύλια και 250 δισ. Ευρώ δάνεια για κράτη, επενδύσεις, επιχειρήσεις και μεταρρυθμίσεις.

Θα χρηματοδοτηθεί με εκδόσεις ομολόγων ύψους 750 δισ. Ευρώ από τις αγορές. Τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στις 13:30 ώρα κεντρικής Ευρώπης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE