Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να δούμε την εν λόγω εκπομπή στις οθόνες μας, αφού ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει το «Δικαστήριο μόδας» να προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη από την νέα σεζόν.
Έτσι, σύμφωνα με το «Τηλέραμα», τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και να συνεχιστούν καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού τα στελέχη θέλουν να έχουν στα χέρια τους μεγάλο στοκ επεισοδίων, φοβούμενοι το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.
Όπως έχει γίνει γνωστό, στην παρουσίαση του νέου αυτού project αναμένεται να δούμε την Μαρία Μπακοδήμου.
]]>Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




