ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φεύγει από την Πάφο FC ο Νέμετς

Φεύγει από την Πάφο FC ο Νέμετς

Παρελθόν από την Πάφο FC θα αποτελέσει ο Άνταμ Νέμετς, αφού το συμβόλαιο του λήγει και δεν θα ανανεωθεί.

Ο 34χρονος Σλοβάκος επιθετικός αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, έχοντας εντυπωσιάσει στην πρώτη του σεζόν (2018-2019), όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 16 γκολ.

Φέτος (2019-2020) όμως απογοήτευσε, αφού πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και δύο τέρματα στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοναδικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα που διακόπηκε οριστικά στην 23η αγωνιστική, το σημείωσε στην… πρεμιέρα, στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα που έγινε στις 23 Αυγούστου του 2019! Πέτυχε μάλιστα το νικητήριο τέρμα (1-2) στο 90΄…

The post Φεύγει από την Πάφο FC ο Νέμετς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top