Δυνατή ατάκα από Βουλευτή του ΔΗΣΥ: «Το πακέτο που ανακοινώθηκε δεν ήταν ‘Plan B’ αλλά ‘Plan AAA’»

Δυνατή ατάκα από Βουλευτή του ΔΗΣΥ: «Το πακέτο που ανακοινώθηκε δεν ήταν ‘Plan B’ αλλά ‘Plan AAA’»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» ήταν το πρωί της Πέμπτης 28/5 ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Κυπριανού.

Ο Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αναφέρθηκε στο πακέτο που εξήγγειλε στο διάγγελμα του ο Νίκος Αναστασιάδης το βράδυ της Τετάρτης 27/5 το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «Plan B» με τον ίδιο ωστόσο, να εκθειάζει το διευρυμένο σχέδιο στήριξης της οικονομίας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων λέγοντας πως δεν πρόκειται για «Plan B αλλά και Plan AAA (τρία άλφα) υποστηρίζοντας την άποψή του, στην αποδοχή που έτυχε από τον κόσμο και τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον κύριο Κυπριανού η Κυβέρνηση έχει πάρει άριστα στην διαχείριση της πανδημίας και της κρίσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE