Δυνατή ατάκα από Βουλευτή του ΔΗΣΥ: «Το πακέτο που ανακοινώθηκε δεν ήταν ‘Plan B’ αλλά ‘Plan AAA’»

Δυνατή ατάκα από Βουλευτή του ΔΗΣΥ: «Το πακέτο που ανακοινώθηκε δεν ήταν ‘Plan B’ αλλά ‘Plan AAA’»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» ήταν το πρωί της Πέμπτης 28/5 ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Κυπριανού.

Ο Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αναφέρθηκε στο πακέτο που εξήγγειλε στο διάγγελμα του ο Νίκος Αναστασιάδης το βράδυ της Τετάρτης 27/5 το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «Plan B» με τον ίδιο ωστόσο, να εκθειάζει το διευρυμένο σχέδιο στήριξης της οικονομίας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων λέγοντας πως δεν πρόκειται για «Plan B αλλά και Plan AAA (τρία άλφα) υποστηρίζοντας την άποψή του, στην αποδοχή που έτυχε από τον κόσμο και τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον κύριο Κυπριανού η Κυβέρνηση έχει πάρει άριστα στην διαχείριση της πανδημίας και της κρίσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE