ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Μαίνεται η φωτιά σε ξερά χόρτα και άγρια βλάστηση - 5 οχήματα και 4 αεροσκάφη στην επιχείρηση κατάσβεσης

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Μαίνεται η φωτιά σε ξερά χόρτα και άγρια βλάστηση - 5 οχήματα και 4 αεροσκάφη στην επιχείρηση κατάσβεσης

Πυρκαγιά μαίνεται στο χωριό Ξυλοφάγου της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή η δύναμη ανταποκρίθηκε στις 11:18πμ σε πυρκαγιά που κατακαίει ξερά χόρτα αλλά και άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα (από τον Σταθμό Αμμοχώστου) και 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη (2 από το Τμήμα Δασών και 2 από τις Βρετανικές Βάσεις) ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει καταφθάσει και 5ο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE