ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επ. Δικ. Λεμεσού: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά παράνομων ουσιών

Επ. Δικ. Λεμεσού: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά παράνομων ουσιών

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, τα οποία συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό 72 κιλών κάνναβης σε αποθήκη τελωνιακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.

Πρόκειται για 31χρονο και 36χρονο από τη Λάρνακα και 27χρονο από τη Λεμεσό, οι δικηγόροι των οποίων δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση τους, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο.
 
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες μετά από αξιολόγηση πληροφορίας σε τέσσερις συσκευασίες που έφθασαν, μέσω του λιμανιού της Λεμεσού, από την Ελλάδα. Αφού αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών, η αποθήκη τέθηκε υπό παρακολούθηση και χθες τα κιβώτια παρέλαβαν ο 31χρονος και ο 36χρονος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top