Επ. Δικ. Λεμεσού: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά παράνομων ουσιών

Επ. Δικ. Λεμεσού: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά παράνομων ουσιών

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, τα οποία συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό 72 κιλών κάνναβης σε αποθήκη τελωνιακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.

Πρόκειται για 31χρονο και 36χρονο από τη Λάρνακα και 27χρονο από τη Λεμεσό, οι δικηγόροι των οποίων δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση τους, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο.
 
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες μετά από αξιολόγηση πληροφορίας σε τέσσερις συσκευασίες που έφθασαν, μέσω του λιμανιού της Λεμεσού, από την Ελλάδα. Αφού αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών, η αποθήκη τέθηκε υπό παρακολούθηση και χθες τα κιβώτια παρέλαβαν ο 31χρονος και ο 36χρονος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE