Επ. Δικ. Λεμεσού: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά παράνομων ουσιών

Επ. Δικ. Λεμεσού: Υπό 8ήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για τα 72 κιλά παράνομων ουσιών

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, τα οποία συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό 72 κιλών κάνναβης σε αποθήκη τελωνιακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.

Πρόκειται για 31χρονο και 36χρονο από τη Λάρνακα και 27χρονο από τη Λεμεσό, οι δικηγόροι των οποίων δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση τους, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο.
 
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες μετά από αξιολόγηση πληροφορίας σε τέσσερις συσκευασίες που έφθασαν, μέσω του λιμανιού της Λεμεσού, από την Ελλάδα. Αφού αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών, η αποθήκη τέθηκε υπό παρακολούθηση και χθες τα κιβώτια παρέλαβαν ο 31χρονος και ο 36χρονος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE