Φέρνει «καύσωνα» με το καυτό της μπικίνι η Άντρεα Κυριάκου- Πιο γυμνασμένη από ποτέ η Λεμεσιανή καλλονή

Φέρνει «καύσωνα» με το καυτό της μπικίνι η Άντρεα Κυριάκου- Πιο γυμνασμένη από ποτέ η Λεμεσιανή καλλονή

Γυμνασμένη, μαυρισμένη και με ένα πλατύ χαμόγελο ποζάρει δίπλα στο σύντροφό της, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Μερκή η Άντρεα Κυριάκου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ φαίνεται πως με το καλοκαίρι και τις ψηλές θερμοκρασίες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, χαρίζοντας στους ακόλουθούς τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η καλλονή από τη Λεμεσό, διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά στην κυπριακή showbiz και αυτό φροντίζει να μας το «θυμίζει» συχνά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Τον Οκτώβριο του 1978, δύο ηγέτες της ιρανικής αντιπολίτευσης κόντρα στον υποστηριζόμενο από τη Βρετανία σάχη του Ιράν συναντήθηκαν στα προάστια του Παρισιού, Νοφλ-λε-Σατό, για να σχεδιάσουν τα τελικά στάδια της επανάστασης, μιας επανάστασης που, μετά από 46 χρόνια, μπορεί τώρα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της.

BEST OF TOTHEMAONLINE