Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρας και Σιας

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρας και Σιας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 28/05, στην τοποθεσία «Στρογγυλή», μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Σιας.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει ότι στις 16:18 εκδηλώθηκε πυρκαγιά πολύ κοντά σε κτηνοτροφικό υποστατικό, πλησίον του κρατικού δάσους «Καρύες», στην τοποθεσία «Στρογγυλή» μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Σιάς, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:00 προτού επεκταθεί στα κτηνοτροφικά υποστατικά και στο παρακείμενο κρατικό δάσος.

 Η πυρκαγιά κατέκαψε πέντε δεκάρια ιδιωτικής γης με σπαρτά.  
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και ένας κάτοικος της περιοχής με γεωργικό ελκυστήρα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Αστυνομία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE