Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρας και Σιας

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρας και Σιας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 28/05, στην τοποθεσία «Στρογγυλή», μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Σιας.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει ότι στις 16:18 εκδηλώθηκε πυρκαγιά πολύ κοντά σε κτηνοτροφικό υποστατικό, πλησίον του κρατικού δάσους «Καρύες», στην τοποθεσία «Στρογγυλή» μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Σιάς, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:00 προτού επεκταθεί στα κτηνοτροφικά υποστατικά και στο παρακείμενο κρατικό δάσος.

 Η πυρκαγιά κατέκαψε πέντε δεκάρια ιδιωτικής γης με σπαρτά.  
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και ένας κάτοικος της περιοχής με γεωργικό ελκυστήρα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Αστυνομία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE