ΕΛΛΑΔΑ

Μαυροκεφαλίδης: «Δεν είναι άτρωτη η ΤΣΣΚΑ»

Μαυροκεφαλίδης: «Δεν είναι άτρωτη η ΤΣΣΚΑ»

Την άποψή του πως η ΤΣΣΚΑ δεν είναι άτρωτη ομάδα, αλλά παραμένει μια δύσκολη αντίπαλος, εξέφρασε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μιλώντας για το 4ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Euroleague ανέφερε: «Δεν έχουμε χαλαρώσει μετά την νίκη μας στο τρίτο ματς και ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι. Οφείλουμε παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε τη Δευτέρα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Τα 16 τρίποντα που πετύχαμε έμαθα ότι είναι ρεκόρ, οπότε αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα ξαναγίνει. Συμβαίνει μια φορά τον χρόνο. Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρέπει να έχουμε κι άλλες λύσεις, μέσα κι έξω από την ρακέτα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος με ψηλά γκαρντ που έχουν πλεονέκτημα. Δεν είναι άτρωτη ομάδα και το ξέρουμε».

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top