Αγγίζουν τα 6 εκ. οι άνθρωποι που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό

Αγγίζουν τα 6 εκ. οι άνθρωποι που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό

Συνολικά 5.905.846 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το Worldometer, οι νεκροί να φθάνουν τους 362.024.

Τα άτομα που αποθεραπεύτηκαν ανέρχονται σε 2.579.877.

Ο αριθμός των ενεργών υποθέσεων είναι 2.963.945. Από αυτές, το 98% του συνόλου είναι σε ήπια κατάσταση και 2% σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.

Οι υποθέσεις που έχουν κλείσει ανέρχονται στις 2.941.901. Από αυτές το 88% έχουν αποθεραπευτεί/λάβει εξιτήριο, ενώ 12% έχουν χάσει τη ζωή τους.

Πρώτες στον αριθμό των κρουσμάτων παραμένουν οι ΗΠΑ με 1.768.461 να έχουν νοσήσει και 103.330 να έχουν χάσει τη ζωή τους. Ακολουθούν η Βραζιλία με 438.812 κρούσματα και 26.764 θανάτους, η Ρωσία με 379.051 κρούσματα και 4.142 θανάτους, η Ισπανία με 284.986 κρούσματα και 27.119 θανάτους και το Ηνωμένο Βασίλειο με 269.127 κρούσματα και 37.837 θανάτους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.