LIFESTYLE

5+1 Essentials κομμάτια που κάθε άντρας χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα του αυτό το καλοκαίρι

5+1 Essentials κομμάτια που κάθε άντρας χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα του αυτό το καλοκαίρι

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που πρέπει να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας κι αν ανήκεις σε αυτούς που βαριούνται απίστευτα να τριγυρνάνε στα μαγαζιά τότε σου έχουμε τη λύση. Η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν του Tommy Hilfiger έχει όλα όσα χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι. Από κομψά chino παντελόνια και elegant πουκάμισα μέχρι cool sneakers και άνετα cargo shorts.

Μια συλλογή γεμάτη με διαχρονικά αλλά ταυτόχρονα και πολύ στιλάτα κομμάτια που υπόσχονται να σου χαρίσουν τις πιο fashionable και χρωματιστές εμφανίσεις.

Polo Shirt: O Tommy Hilfiger αυτή τη σεζόν δημιουργεί την πιο cool εκδοχή του κλασικού polo shirt στα πιο ευφάνταστα χρώματα. To polo shirt είναι το κομμάτι το οποίο αξίζει την πρώτη θέση στην γκαρνταρόμπα σου αφού μπορείς να το βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με βερμούδα ή με jeans.

Πουκάμισο: Το πουκάμισο είναι το εκείνο το κομμάτι που χρειάζεται για τις λίγο πιο καλές περιστάσεις του καλοκαιριού που δεν θέλεις να βάλεις το polo shirt σου. Διάλεξε λοιπόν από την ανοιξιάτικη συλλογή του Tommy Hilfiger ένα πουκάμισο σε παστέλ χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά elegant εμφανίσεις. Πιο κάτω σου γράφουμε και το ιδανικό του ταίρι για να απογειώσεις ακόμη πιο πολύ το στυλ σου.

Chino παντελόνι: Ε ναι,  το chino παντελόνι είναι το αγαπημένο ταίρι των πουκάμισων και ο συνδυασμός αυτός δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ, ειδικά αν τα δυο αυτά κομμάτια φέρουν την υπογραφή του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger.

Cargo shorts: Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που εξηγεί γιατί τα cargo shorts πρωταγωνιστούν κάθε καλοκαίρι. Έχουν το μεγάλου ατού να είναι πολύ άνετα και πρακτικά χάρη στις πολλές τσέπες που διαθέτουν. Γι᾽ αυτό και ο Αμερικάνος σχεδιαστής δεν παρέλειψε να τα συμπεριλάβει στη συλλογή του. Συνδύασε τα με ένα logo tee και θα πετύχεις μια casual αλλά ταυτόχρονα και πολύ στιλάτη εμφάνιση.

Sneakers: Ξέχνα τα μαύρα sneakers σου για το καλοκαίρι! Η μόδα προστάζει ανοικτά χρώματα και trainers φτιαγμένα από ανάλαφρα υλικά. Όπως αυτά δηλαδή που θα βρεις στην νέα συλλογή του Tommy Hilfiger.

Μαγιό: Καλοκαίρι χωρίς μαγιό δεν γίνεται! Αυτή τη φόρα όμως αν θες να ξεχωρίσεις, τόλμησε να επιλέξεις ένα μαγιό με μεγάλα έντονα prints. Σε περίπτωση φυσικά που μια τέτοια επιλογή είναι πολύ υπερβολική για σένα, τότε σου προτείνουμε να προτιμήσεις ένα μονόχρωμο κόκκινο μαγιό αντί το κλασσικό μαύρο.

Η ανδρική καλοκαιρινή συλλογή Tommy Hilfiger SS20 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Το κατάστημα Tommy Hilfiger στο Word Trade Centre Trust Re Building  στην παραλιακή λεωφόρο στη Λεμεσό είναι ανοικτό από τις 4 Μαΐου. (Τα υπόλοιπα καταστήματα Tommy Hilfiger στα εμπορικά κέντρα της Κύπρου είναι ακόμη κλειστά λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού).

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top