Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κινούνται οι αρχές για το πτώμα στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κινούνται οι αρχές για το πτώμα στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφονται οι εξεταστές της υπόθεσης που προέκυψε την Παρασκευή (29/05) και αφορά την ανεύρεση πτώματος σε αποσύνθεση.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν κάνει συγκεκριμένες εικασίες για το πρόσωπο στο οποίο ανήκει το πτώμα, αν και οι υπόνοιες δεν έχουν εκφραστεί δημοσίως. Να θυμίσουμε ότι το πτώμα εντοπίστηκε σε φωταγωγό κτηρίου στην οδό Νίκου Γεωργίου.

Μέλη της αστυνομικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή, όπου έσπευσε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κι ενδείξεις, εκ πρώτης όψεως πρόκειται για άνδρα και μάλιστα νεαρής ηλικίας, όμως η πάρα πολύ προχωρημένη κατάσταση σήψης (μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως το πτώμα μπορεί να βρίσκεται εκεί ίσως και 4 μήνες), δεν επιτρέπει περισσότερα συμπεράσματα πριν την νενομισμένη νεκροτομή.

Για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ενώ η ταυτότητα του νεκρού θα διακριβωθεί με τη μέθοδο DNA.

• Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Νίκου Γεωργίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE