Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κινούνται οι αρχές για το πτώμα στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κινούνται οι αρχές για το πτώμα στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφονται οι εξεταστές της υπόθεσης που προέκυψε την Παρασκευή (29/05) και αφορά την ανεύρεση πτώματος σε αποσύνθεση.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν κάνει συγκεκριμένες εικασίες για το πρόσωπο στο οποίο ανήκει το πτώμα, αν και οι υπόνοιες δεν έχουν εκφραστεί δημοσίως. Να θυμίσουμε ότι το πτώμα εντοπίστηκε σε φωταγωγό κτηρίου στην οδό Νίκου Γεωργίου.

Μέλη της αστυνομικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή, όπου έσπευσε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κι ενδείξεις, εκ πρώτης όψεως πρόκειται για άνδρα και μάλιστα νεαρής ηλικίας, όμως η πάρα πολύ προχωρημένη κατάσταση σήψης (μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως το πτώμα μπορεί να βρίσκεται εκεί ίσως και 4 μήνες), δεν επιτρέπει περισσότερα συμπεράσματα πριν την νενομισμένη νεκροτομή.

Για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ενώ η ταυτότητα του νεκρού θα διακριβωθεί με τη μέθοδο DNA.

• Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Νίκου Γεωργίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE