ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπεσαν 'καμπάνες' σε μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπεσαν 'καμπάνες' σε μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες

Συνεχίζονται οι καθημερινές επιχειρήσεις ελέγχων από την Αστυνομία, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, για την εφαρμογή των Υπουργικών Διαταγμάτων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

 

Το βράδυ της Παρασκευής 29/5, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς άλλων Υπηρεσιών, διενήργησαν πέραν των 1,000 ελέγχων σε διάφορα υποστατικά και χώρους συγκέντρωσης του κοινού, με στόχο την πλήρη συμμόρφωση και εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά τους ελέγχους, διαπιστώθηκαν παραβάσεις των διαταγμάτων και μέτρων προστασίας, σε 11 συνολικά υποστατικά. Πρόκειται για τρία μπαρ και ένα ίντερνετ καφέ στην Πάφο, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ στην Λάρνακα, ένα ταχυφαγείο και ένας σύλλογος στην Λεμεσό, μία καφετέρια στην Λευκωσία και ένα καφενείο στην Αμμόχωστο. Για τις παραβάσεις αυτές καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και οι 11 υπεύθυνοι των υποστατικών.

Οι έλεγχοι για την εφαρμογή των Υπουργικών διαταγμάτων συνεχίζονται από την Αστυνομία, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα την προστασία των πολιτών και της κοινωνίας.

Η πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας και η τήρηση των σχετικών διαταγμάτων είναι ευθύνη όλων μας. Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε τη θετική εικόνα που παρουσιάζουν οι αριθμοί νέων κρουσμάτων COVID-19 και θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE