ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίνει Ραμπιό για Πογκμπά αλλά… η Γιουνάιτεντ «γελάει»!

Δίνει Ραμπιό για Πογκμπά αλλά… η Γιουνάιτεντ «γελάει»!

Η Γιουβέντους έκανε κρούση για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά… ωστόσο στη Γιουνάιτεντ δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ο Πολ Πογκμπά δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος μέσος δεν έχει καταφέρει να δείξει πως μπορεί να ηγηθεί των Άγγλων και οι φίλαθλοι του συλλόγου είναι δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις του. Την φετινή σεζόν ωστόσο ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει για την επέκταση του.

Από την άλλη υπάρχουν δύο ομάδες που έχουν δείξει επίσημα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του έμπειρου μέσου. Συγκεκριμένα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον Γάλλο, από το περασμένο και όλας καλοκαίρι.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι «μπιανκονέρι» έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον Πογκμπά, κάποια ιταλικά δημοσιεύματα έχουν διαφορετική άποψη. Φαίνεται πως η Γηραιά Κυρία έκανε επίσημη προσφορά στην Γιουνάιτεντ ζητώντας τον Πογκμπά, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Ραμπιό και 20 εκατ. ευρώ!

Οι Ιταλοί κοστολογούν τον πρώην άσο της Παρί στα 30 εκατ. ευρώ. Δηλαδή η συνολική προσφορά προς την Γιουνάιτεντ φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπήκαν καν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων! Θεωρούν πως η προσφορά είναι “αστεία”, ενώ ζητούν 100 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά. Επίσης θεωρούν πως ο Ραμπιό δεν αξίζει σε καμία των περιπτώσεων 30 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Δίνει Ραμπιό για Πογκμπά αλλά… η Γιουνάιτεντ «γελάει»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top