ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε γυναίκα για τα 72 κιλά- Συνεχίζει να καταζητείται ο Μαρίνος Παύλου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε γυναίκα για τα 72 κιλά- Συνεχίζει να καταζητείται ο Μαρίνος Παύλου

Συνελήφθη το Σάββατο 30/5 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση των περίπου 72 κιλών κάνναβης, που κατασχέθηκαν στις 27 Μαΐου στη Λεμεσό. 

Η σύλληψη της 45χρονης, είναι η τέταρτη κατά σειρά, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Λίγο μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών, σε αποθήκη στη Λεμεσό, είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 31, 36 και 27 ετών, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση. 

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται επίσης 28χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE