ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε γυναίκα για τα 72 κιλά- Συνεχίζει να καταζητείται ο Μαρίνος Παύλου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε γυναίκα για τα 72 κιλά- Συνεχίζει να καταζητείται ο Μαρίνος Παύλου

Συνελήφθη το Σάββατο 30/5 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση των περίπου 72 κιλών κάνναβης, που κατασχέθηκαν στις 27 Μαΐου στη Λεμεσό. 

Η σύλληψη της 45χρονης, είναι η τέταρτη κατά σειρά, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Λίγο μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών, σε αποθήκη στη Λεμεσό, είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 31, 36 και 27 ετών, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση. 

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται επίσης 28χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE