Και τρίτος δημοσιογράφος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Και τρίτος δημοσιογράφος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Ένα από τα επιτελικά στελέχη της μεγάλης αιγυπτιακής εφημερίδας «Γκομχουρέια» και αναπληρωτής αρχισυντάκτης της, ο Φάτχι Ελ Σαράουι, κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανεβάζοντας σε τρία τα θύματα του COVID-19 από τον δημοσιογραφικό κόσμο στη Χώρα του Νείλου.


Συνολικά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ένωσης Δημοσιογράφων Αιγύπτου Ντία Ρασουάν, σε έντεκα συνολικά ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, στο χώρο των δημοσιογράφων, από τα 12.000 μέλη του.
 
Να σημειωθεί ότι ο Φάτχι Ελ Σαράουι απεβίωσε πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ που έδειξαν ότι ήταν ήταν μολυσμένος με τον φονικό ιό.
 
Οι άλλοι δύο δημοσιογράφοι που κατέληξαν ήταν ο Μαχμούντ Ριάντ της εφημερίδας «Ελ Χαμίς» στις 27 Απριλίου και ο δημοσιογράφος Μόχι Ελ Ντιν Σάγιεντ από το Εθνικό Ίδρυμα Τύπου στις 18 Μαΐου.
 
Τρεις ακόμη Αιγύπτιοι δημοσιογράφοι παραμένουν σε νοσηλεία ή απομόνωση στο σπίτι.
 
Οι άλλοι πέντε δημοσιογράφοι ανάρρωσαν.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE