Και τρίτος δημοσιογράφος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Και τρίτος δημοσιογράφος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Ένα από τα επιτελικά στελέχη της μεγάλης αιγυπτιακής εφημερίδας «Γκομχουρέια» και αναπληρωτής αρχισυντάκτης της, ο Φάτχι Ελ Σαράουι, κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανεβάζοντας σε τρία τα θύματα του COVID-19 από τον δημοσιογραφικό κόσμο στη Χώρα του Νείλου.


Συνολικά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ένωσης Δημοσιογράφων Αιγύπτου Ντία Ρασουάν, σε έντεκα συνολικά ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, στο χώρο των δημοσιογράφων, από τα 12.000 μέλη του.
 
Να σημειωθεί ότι ο Φάτχι Ελ Σαράουι απεβίωσε πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του τεστ που έδειξαν ότι ήταν ήταν μολυσμένος με τον φονικό ιό.
 
Οι άλλοι δύο δημοσιογράφοι που κατέληξαν ήταν ο Μαχμούντ Ριάντ της εφημερίδας «Ελ Χαμίς» στις 27 Απριλίου και ο δημοσιογράφος Μόχι Ελ Ντιν Σάγιεντ από το Εθνικό Ίδρυμα Τύπου στις 18 Μαΐου.
 
Τρεις ακόμη Αιγύπτιοι δημοσιογράφοι παραμένουν σε νοσηλεία ή απομόνωση στο σπίτι.
 
Οι άλλοι πέντε δημοσιογράφοι ανάρρωσαν.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE