Πενθήμερη κράτηση για 37χρονο για κατοχή και προμήθεια παράνομων 'ουσιών'

Πενθήμερη κράτηση για 37χρονο για κατοχή και προμήθεια παράνομων 'ουσιών'

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 37χρονου, εξέδωσε την Κυριακή (31/5) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

 

Ο 37χρονος συνελήφθη το Σάββατο από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 107 γραμμαρίων περίπου και ένα χειροποίητο τσιγάρο, με κάνναβη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE