ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Ακούγονταν φωνές πριν το κακό - Βρέθηκε μαχαίρι δίπλα από το πτώμα του άντρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Ακούγονταν φωνές πριν το κακό - Βρέθηκε μαχαίρι δίπλα από το πτώμα του άντρα

Ένα τηλεφώνημα απο πολίτη ο οποίος μιλούσε ελληνικά έφερε την αστυνομία μπροστά σε δυο πτώματα μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους, στην παλιά Λευκωσία.

Της Έλενας Τσιακούπη

Πρόκειται οπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο για πτώμα γυναίκας 52 ετών και ενός άντρα. Και οι δυο Ασιατικής καταγωγής.

Και οι δυο φέρουν τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο.  

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων, Δημήτρη Δημητρίου, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 το τηλεφώνημα που έλαβαν οι Αρχές ανέφερε πως ακούγονταν φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα βρήκε την πόρτα κλειστή. Τα μέλη της αστυνομίας έπρεπε να την παραβιάσουν για να εισέλθουν στο χώρο.

Σύμφωνα πάντα 

Ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα ενώ ανέφερε ότι όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων.

Στο σημείο βρέθηκε και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE