ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Ακούγονταν φωνές πριν το κακό - Βρέθηκε μαχαίρι δίπλα από το πτώμα του άντρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Ακούγονταν φωνές πριν το κακό - Βρέθηκε μαχαίρι δίπλα από το πτώμα του άντρα

Ένα τηλεφώνημα απο πολίτη ο οποίος μιλούσε ελληνικά έφερε την αστυνομία μπροστά σε δυο πτώματα μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους, στην παλιά Λευκωσία.

Της Έλενας Τσιακούπη

Πρόκειται οπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο για πτώμα γυναίκας 52 ετών και ενός άντρα. Και οι δυο Ασιατικής καταγωγής.

Και οι δυο φέρουν τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο.  

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων, Δημήτρη Δημητρίου, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 το τηλεφώνημα που έλαβαν οι Αρχές ανέφερε πως ακούγονταν φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα βρήκε την πόρτα κλειστή. Τα μέλη της αστυνομίας έπρεπε να την παραβιάσουν για να εισέλθουν στο χώρο.

Σύμφωνα πάντα 

Ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα ενώ ανέφερε ότι όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και γίνονται εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων.

Στο σημείο βρέθηκε και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE