ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 22χρονου για ζημιά σε κατάστημα - Αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ:  Σύλληψη 22χρονου για ζημιά σε κατάστημα - Αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 48χρονο ιδιοκτήτη υποστατικού στον Μούτταλο ότι όταν μετέβη την Κυριακή (31/5) το πρωί στο κατάστημα του διαπίστωσε ότι τα τζάμια της κύριας πόρτας εισόδου και δύο παραθύρων ήταν θρυμματισμένα.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος η ζημιά ανέρχεται στα 500 περίπου ευρώ .

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Από εξετάσεις σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου καθώς και ενός άλλους προσώπου.

Ο παραπονούμενος αναγνώρισε τον 22χρονο εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του και συνελήφθη λίγο πριν τις 15:30 την Κυριακή.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση. Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE