Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Συζητά την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών

Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Συζητά την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών

Η Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συζητά την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Συνέρχεται στις 9.00 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών Συνέρχεται για να ενημερωθεί σε σχέση με την πορεία εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Η ενημέρωση της Επιτροπής γίνεται έπειτα από πρόταση των Βουλευτών του ΔΗΣΥ Μαριέλλας Αριστείδου, Αννίτας Δημητρίου και Ξένιας Κωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE