Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Συζητά την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών

Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Συζητά την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών

Η Κοιν. Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συζητά την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Συνέρχεται στις 9.00 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών Συνέρχεται για να ενημερωθεί σε σχέση με την πορεία εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Η ενημέρωση της Επιτροπής γίνεται έπειτα από πρόταση των Βουλευτών του ΔΗΣΥ Μαριέλλας Αριστείδου, Αννίτας Δημητρίου και Ξένιας Κωνσταντίνου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.