ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ για το μέλλον του ο Ακιντόλα…

Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ για το μέλλον του ο Ακιντόλα…

Ο Νταβίντ Ακιντόλα, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό μέσο της πατρίδας του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας, τόνισε πως δεν επιστρέφει στην Μίντιλαντ ενώ δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Ήταν πολύ αυστηρή η κατάσταση εδώ, όλοι έπρεπε να μένουν στο σπίτι. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις αλλά στο τέλος αποφάσισαν να διακόψουν το πρωτάθλημα. Είναι εξαιρετικά όλα από τότε που ήρθα εδώ. Ήμασταν και στον ημιτελικό του κυπέλλου, είχαμε πολλά για τα οποία θα παλεύαμε αλλά τελικά δεν είχαμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη σεζόν».

Για το αν υπάρχουν νεότερα στο θέμα με τη στέψη του πρωταθλήματος που ζήτησε ο Σταύρος Παπασταύρου από την ΚΟΠ: «Λόγω της πανδημίας, παρόλο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι σύντομα αλλά είναι καλό για εμάς που τερματίσαμε πρώτοι και θα πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το μέλλον του και τι σκοπεύει να κάνει: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει γιατί υπάρχουν ορισμένες ομάδες που με θέλουν. Περιμένω να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο για να δω την καλύτερη επιλογή για μένα».

Για το αν προσπαθεί να βρει νέα ομάδα χωρίς να πάει δανεικός από τη Μίντιλαντ ή να επιστρέψει στη Δανία για λογαριασμό της: «Είχαμε μια συνάντηση με την Ομόνοια και πραγματικά θέλουν να μείνω αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα γιατί αν έχω μια μεγάλη ευκαιρία, θα ήθελα να την πάρω. Απλά τα βάζω όλα στο τραπέζι. Έχω αποφασίσει να μην πάω πίσω στην Μίντιλαντ. Με ήθελαν να μείνω και τον Ιανουάριο αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ. Έτσι θα ψάξω για την καλύτερη επιλογή».

Δεν επιστρέφεις στην Μίντιλαντ όμως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021; «Ναι, γι’ αυτό θα ήθελα να φύγω με μεταγραφή αυτή την φορά. Έτσι, αν θα μείνω εδώ, θα πρέπει να γίνει με μεταγραφή».

Για το θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική Νιγηρίας: «Περιμένω την ευκαιρία, θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίξω για τη Νιγηρία. Πιστεύω ότι έχω πολλά να προσφέρω».

The post Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ για το μέλλον του ο Ακιντόλα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top