Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης έθεσε υπό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε σήμερα στην τοποθεσία «Κόλυμπος» της κοινότητας Παρεκκλησιάς, παρά το κρατικό δάσος Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:30 και χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:35 προτού επεκταθεί στο παρακείμενο δάσος.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 8 άτομα του Τμήματος Δασών με  τέσσερα  πυροσβεστικά οχήματα.
 
Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η  πυρκαγιά προκλήθηκε από εκτέλεση εργασιών ηλεκτροκόλλησης στην περιοχή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE