Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης έθεσε υπό έλεγχο φωτιά που ξέσπασε σήμερα στην τοποθεσία «Κόλυμπος» της κοινότητας Παρεκκλησιάς, παρά το κρατικό δάσος Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:30 και χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:35 προτού επεκταθεί στο παρακείμενο δάσος.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 8 άτομα του Τμήματος Δασών με  τέσσερα  πυροσβεστικά οχήματα.
 
Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η  πυρκαγιά προκλήθηκε από εκτέλεση εργασιών ηλεκτροκόλλησης στην περιοχή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE