ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δρόμος «νεκροταφείο» στα Πολεμίδια- Πέντε νεκροί μέσα σε λίγα μέτρα τα τελευταία τρία χρόνια- Φωνάζουν εδώ και καιρό οι κάτοικοι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δρόμος «νεκροταφείο» στα Πολεμίδια- Πέντε νεκροί μέσα σε λίγα μέτρα τα τελευταία τρία χρόνια- Φωνάζουν εδώ και καιρό οι κάτοικοι

Άλλος ένας νέος άνθρωπος δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του απόψε. Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας τον χαμό του 35χρονου Γιώργου Χαρίτου, τα όνειρα του οποίου έσβησαν στην άσφαλτο, στην Οδό Συνεργατισμού στα Πολεμίδια, το απόγευμα της Δευτέρας (1/6).

Του Στέλιου Στυλιανού

Το δυστύχημα σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκε γύρω στις 15:45, όταν η 58χρονη επιχείρησε με το όχημα της «να εξέλθει ανοικτού χώρου και να κατευθυνθεί βόρεια σε πλυντήριο οχημάτων», ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας του άτυχου 35χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού  «ενδεχομένως να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα»

Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο στη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τις αρμόδιες Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι στις 23/4/2017 στο ίδιο σημείο, ξεψύχησε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της η 30χρονη Ευτυχία Κλεομένους όταν 79χρονος φέρεται να της ανέκοψε την πορεία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, στην προσπάθειά του να εισέλθει από πάροδο στην πιο πάνω οδό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε η άτυχη Κλεομένους με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

«Μαύρο» Σάββατο ξημέρωσε και στις  27/5/2017, όταν λίγα μέτρα πιο κάτω, στα φώτα τροχαίας, μετά από φρικτό θανατηφόρο, άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις νέοι, που κατευθύνοντας για τη δουλειά τους, όταν το όχημα τους εμβολίστηκε από δεύτερο όχημα.  Πρόκειται για τους Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα 32 ετών και τον 23χρονο Παναγιώτη Στεφάνου.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και είχαμε «προειδοποιήσει» με δημοσίευμα, εδώ και χρόνια, φωνάζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή σημειώνονται πολλά τροχαία, αφού πρόκειται για μια μεγάλη ευθεία, που οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

 Ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού ωστόσο φαίνεται πως δεν συμμερίζεται τα παράπονά τους σημειώνοντας στη σκηνή του νέου θανατηφόρο δυστυχήματος: «Ο δρόμος δεν έχει οποιοδήποτε θέμα όσον αφορά τη σήμανση ή την επίστρωση, είναι θέμα ανθρώπινου παράγοντα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top