Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι ελπίζει στη συνέχιση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι ελπίζει στη συνέχιση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ δήλωσε σήμερα ότι θέλει να συνεχίσει να εργάζεται μαζί με τις ΗΠΑ παρά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι διέκοπτε τις σχέσεις μεταξύ της χώρας του και της εξειδικευμένης υπηρεσίας του ΟΗΕ για την υγεία.

 
"Οι συνεισφορές και η γενναιοδωρία της κυβέρνησης και του λαού των ΗΠΑ υπέρ της παγκόσμιας υγείας επί πολλές δεκαετίες ήταν μαζικές και προσέφεραν μεγάλα οφέλη στη δημόσια υγεία παγκοσμίως", δήλωσε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. "Ο ΠΟΥ θέλει να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία", πρόσθεσε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου από τη Γενεύη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE