Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι ελπίζει στη συνέχιση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Ο ΠΟΥ δηλώνει ότι ελπίζει στη συνέχιση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ δήλωσε σήμερα ότι θέλει να συνεχίσει να εργάζεται μαζί με τις ΗΠΑ παρά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι διέκοπτε τις σχέσεις μεταξύ της χώρας του και της εξειδικευμένης υπηρεσίας του ΟΗΕ για την υγεία.

 
"Οι συνεισφορές και η γενναιοδωρία της κυβέρνησης και του λαού των ΗΠΑ υπέρ της παγκόσμιας υγείας επί πολλές δεκαετίες ήταν μαζικές και προσέφεραν μεγάλα οφέλη στη δημόσια υγεία παγκοσμίως", δήλωσε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. "Ο ΠΟΥ θέλει να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία", πρόσθεσε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου από τη Γενεύη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE