Γεροσκήπου - Χλώρακα: 44 καταγγελίες μετά απο έλεγχο για πάταξη φαινομένων οχληρίας και παραβατικότητας

Γεροσκήπου - Χλώρακα: 44 καταγγελίες μετά απο έλεγχο για πάταξη φαινομένων οχληρίας και παραβατικότητας

Έλεγχοι σε Γεροσκήπου και Χλώρακα για πάταξη των φαινομένων οχληρίας και παραβατικότητας.


Στο πλαίσιο των ενεργειών της Αστυνομίας για πάταξη φαινομένων οχληρίας και παραβατικότητας, καθώς επίσης και της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, διενεργήθηκαν το βράδυ της 31ης Μαΐου, και 1η Ιουνίου, έλεγχοι στις περιοχές Γεροσκήπου και Χλώρακας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην εκστρατεία συμμετείχαν διάφορα μέλη του ΟΠΕ Πάφου, του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ), της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, καθώς και της ΜΜΑΔ.

Eλέγχθηκαν 59 οχήματα με 83 επιβάτες. Διενεργήθηκαν επίσης έρευνες σε 27 οχήματα και 39 πρόσωπα. Από τους πιο πάνω έλεγχους, προέκυψαν 44 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ κατακρατήθηκαν τέσσερα οχήματα.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.