Τι παίζει μεταξύ Προεδρικού και Γενικού Ελεγκτή; Η απάντηση στην εκπομπή Thema-τοφύλακας – VIDEO

Τι παίζει μεταξύ Προεδρικού και Γενικού Ελεγκτή; Η απάντηση στην εκπομπή Thema-τοφύλακας – VIDEO

Τι παίζει μεταξύ Προεδρικού και Γενικού Ελεγκτή;

Το ερώτημα τέθηκε στην εκπομπή Thema-τοφύλακας στο Vouli.TV και αφορά τις επικριτικές δηλώσεις του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε τι ακριβώς υπονοείται με τις αναφορές στο πρόσωπο του Γενικού Ελεγκτή και τα όσα επιχειρούνται να του καταλογιστούν.

Στην εκπομπή αναλύθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Παρουσιάστηκαν λεπτομερή ρεπορτάζ για τους φερόμενους «τρομοκράτες» που κρατούνται στην Κύπρο, αλλά και για την αναμενόμενη επιστροφή του Αβραάμ Σαχάκ Άβνι, ο οποίος θα δώσει απαντήσεις για την υπόθεση που αφορά τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Δείτε την εκπομπή:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE