ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρκετός… ΘΟΡΥΒΟΣ για το ΤΙΠΟΤΑ

Αρκετός… ΘΟΡΥΒΟΣ για το ΤΙΠΟΤΑ

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε χθες ότι το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της νέας περιόδου, θα διεξαχθεί κανονικά σε δύο φάσεις, η πρώτη που περιλαμβάνει τον Α΄ και τον Β΄ γύρο και η δεύτερη που θα διεξαχθούν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ.

Έτσι έλαβαν οριστικό τέλος και τα όποια σενάρια… μη διεξαγωγής πλέι-οφ και πλέι-άουτ για τη σεζόν 2020-2021, τα οποία αναπτύχθηκαν την περίοδο των συζητήσεων και επαφών για το αν θα διακοπεί οριστικά ή αν θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά, θα λέγαμε ότι έγινε πολύς θόρυβος για το τίποτα, αφού δεν υπήρχε πραγματική πρόθεση (για πολλούς και διάφορους λόγους) έστω και προσωρινής κατάργησης της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος και η κουβέντα που γινόταν ήταν περισσότερο… φιλολογική.

Τώρα, το πως θα καταφέρει η ΚΟΠ να χωρέσει… 36 αγωνιστικές στη νέα σεζόν όπου το καλεντάρι θα είναι γεμάτο, συν τα ματς του κυπέλλου και τα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου, έχοντας ως… αστερίσκο την πιθανότητα πρόκρισης ομάδων μας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Να μην ξεχνάμε ακόμη, ότι το επόμενο καλοκαίρι (του 2021 δηλαδή) θα διεξαχθεί το Euro 2020 που ήταν προγραμματισμένο για φέτος και άρα τα χρονικά περιθώρια… στενεύουν για επιπλέον ελιγμούς, όμως εύκολα-δύσκολα οι ημερομηνίες θα βρεθούν γα να ολοκληρωθεί η σεζόν, αρκεί φυσικά να μην κάνει ξανά την εμφάνιση του ο κορωνοϊός όπως συνέβη φέτος και γίνουν όλα… “κουλουβάχατα”.

 

The post Αρκετός… ΘΟΡΥΒΟΣ για το ΤΙΠΟΤΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top