ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίνγκσλεϊ: «Με πήραν 1-2 τηλεφωνήματα από Κυπριακές ομάδες, αλλά…» – Οι σκέψεις του για τα επόμενα βήματα του

Κίνγκσλεϊ: «Με πήραν 1-2 τηλεφωνήματα από Κυπριακές ομάδες, αλλά…» – Οι σκέψεις του για τα επόμενα βήματα του

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κίνγκσλεϊ Ονιέγκμπου, ο οποίος την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε με επιτυχία στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επόμενη κίνηση του: «Όταν άρχισε η πανδημία, ανησυχούσα για την κόρη μου. Δεν την είχα δει για πέντε μήνες. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, προτού δω την κόρη μου. Αυτό προέχει για μένα. Μετά θα δω τις διαπραγματεύσεις και τις προτάσεις που θα έχω».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση του, τα όσα έγιναν με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, με το ποστάρισμα και την ανακοίνωση: «Όχι. Ήταν μία διαφορετική άποψη και τίποτε άλλο. Ακόμα και στις οικογένειες, αυτό συμβαίνει. Όταν έχεις μια δυνατή προσωπικότητα, είναι δύσκολο να δεχτείς τα πάντα. Στο τέλος είχαμε μία συμφωνία και όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Καθίσαμε σαν άνδρες στο τέλος τα βρήκαμε. Με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσω και τους είπα ότι θέλω να πάω να δω την κόρη μου».

Για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες στην Κύπρο: «Η Κύπρος είναι μία ωραία χώρα και πέρασα πολύ καλά εδώ. Με πήραν 1-2 τηλεφωνήματα, αλλά δεν είχα καμία επίσημη πρόταση. Αν έρθει θα την εξετάσω, αν όχι θα πάω στη Γερμανία για το επόμενο βήμα. Είμαι 34 χρονών, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι υγιής. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Γιατί όχι να συνεχίσω στην Κύπρο; Θα πρέπει όμως να πάω στην κόρη μου, μετά στη Νιγηρία, όπου και θα ανοίξω ακαδημία. Επίσημα θα ανοίξει αυτό το καλοκαίρι. Το δουλεύω τα τελευταία χρόνια και θέλω να βοηθήσω τα ταλέντα της περιοχής. Η Αφρική έχει πολλά ταλέντα, αλλά το πρόβλημα είναι το οικονομικό. Κατάγομαι από μία φτωχή πόλη και θέλω να τους βοηθήσω».

Για το αν σκέφτεται να γίνει μάνατζερ ποδοσφαιριστών: «Έχω δίπλωμα στο Sports Management, άρα έχω δύο επιλογές. Η μία με την ακαδημία και η άλλη να γίνω Sports Director».

Για την πολύ καλή χρονιά που έκανε: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Πάντα θέλω το καλύτερο και πάντα λέω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα. Δεν θα πω ότι ήταν καλή σεζόν, γιατί μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα».

Για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας: «Την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, κάναμε μία φανταστική σεζόν, όμως την επόμενη χάσαμε κάποιους πολύτιμους ποδοσφαιριστές. Οι Μαργκάσα, Γκολομπάρτ και Τιάγκο, ήταν οι πιο πολύτιμοι ποδοσφαιριστές για μένα. Ήρθαν παίκτες που έπρεπε να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και ήταν δύσκολο. Είχαμε κάποιους νέους παίκτες και μας πήρε χρόνο για να δέσουμε».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Πάντα είχα μία ειλικρινής συζήτηση μαζί του. Όταν είχα πρόβλημα μιλούσα μαζί του. Ήταν ανοικτός σε επικοινωνία και λέγαμε τι ήταν καλό και τι όχι».

Για τους Κορρέια και Ελουντού που θα συνεχίσουν στην Ανόρθωση: «Είμαι χαρούμενος γι΄ αυτούς. Ο Κορρέια μου έδωσε πολλές ασίστ».

The post Κίνγκσλεϊ: «Με πήραν 1-2 τηλεφωνήματα από Κυπριακές ομάδες, αλλά…» – Οι σκέψεις του για τα επόμενα βήματα του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, o ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το απόγευμα, για επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top