Οι έρευνες πετρελαίου στην Μεσόγειο στην ατζέντα Ερντογάν - Σαράτζ

Οι έρευνες πετρελαίου στην Μεσόγειο στην ατζέντα Ερντογάν - Σαράτζ

Οι έρευνες πετρελαίου στην ανατολική Μεσόγειο θα είναι το βασικό θέμα στην ατζέντα της συνάντησης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρωθυπουργό της Λιβύης Φαγιέζ Αλ Σαρατζ  στην Άγκυρα όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 


Η τουρκική εφημερίδα 'Μιλλιέτ' ανέφερε ότι στην περίπτωση που συμφωνήσουν Ερντογάν και Σαράτζ τότε θα υπάρξει συνεργασία “στις θαλάσσιες περιοχές που ανήκουν στη Λιβύη”. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα συζητηθούν επίσης τα νέα βήματα που θα γίνουν εναντίον του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στη Λιβύη καθώς και η διαδικασία διαπραγματεύσεων για την κατάπαυση του πυρός. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE