ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αγνοείται η τύχη 33χρονης- Την ψάχνει ο σύντροφός της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Αγνοείται η τύχη 33χρονης- Την ψάχνει ο σύντροφός της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία 33χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη 3/6. Ο σύντροφός της που την αναζητεί κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία της στην Πάφο, από τις 3/6/2020, η Jana Solarikova, 33 ετών από την Τσεχία.

Η Solarikova περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά ξανθά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top